Žijeme Hrou navázalo spolupráci s Vladanem Horákem a Jiřím Vorlickým

V pondělí 25. února proběhlo ve sportovní hale ve Svitávce setkání trenérů, rodičů a hráčů Žijeme Hrou. Všem účastníkům byla představena minulost, současnost a budoucí vize projektu.

Žijeme Hrou s potěšením oznamuje, že navázalo spolupráci s Vladanem Horákem a Jiřím Vorlickým.

Vladan Horák se vrací do struktur projektu po necelých 4 letech, kdy působil jako profesionální trenér mládeže ve Zbrojovce Brno u kategorií U16 a U12. Do ledna 2019 pracoval jako zaměstnanec FAČR na pozici hlavního trenéra Regionální fotbalové akademie Jihomoravského kraje, která se stará o talentovanou mládež ve věku 14 a 15 let. Mimo jiné se lektorsky podílel na vzdělávání trenérů v Jihomoravském kraji. V Žijeme Hrou se bude z pozice šéftrenéra sportovního úseku podílet na výchově mladých hráčů, interním vzdělávání trenérů Žijeme Hrou a tvorbě metodiky. V mužském fotbalu zároveň povede jako hlavní trenér A tým FK Kunštát.  

Jiří Vorlický je spoluzakladatelem a „duchovním“ otcem celého projektu.

Externí formou bude v roli koordinátora organizační a sportovní struktury pomáhat do 30. června nastavovat klubový koncept Žijeme Hrou.

Fotbalový odborník na výchovu mladých hráčů v předchozích letech pracoval jako reprezentační trenér ČR U15, metodik Regionálních fotbalových akademií nebo lektor FAČR.

Žijeme Hrou dlouhodobě vytváří podmínky pro všechny děti, které baví sportovat a hrát fotbal. Pro děti, které se sportu chtějí věnovat na výkonnostní úrovni, bude připraven vzdělávací program, se kterým našim trenérům Jiří Vorlický a Vladan Horák budou pomáhat. 

Všem rodičům, hráčům a trenérům děkujeme za účast na pondělním setkání. O dalších novinkách v Žijeme Hrou Vás budeme postupně informovat.

Sdílet na Facebooku