Žákovské týmy nepřestávají hrát a trénovat

I přesto, že jsou mistrovské podzimní zápasy odehrány, my stále hrajeme a trénujeme dál. Oba týmy mladších žáků se v sobotu 9.listopadu utkaly na umělé trávě v Blansku se stejně mladými hráči zdejšího klubu a bylo vidět, že obě mužstva po právu zásobují okresní výběry velkým počtem hráčů. Byla k vidění velmi kvalitní podíváná a reklama okresního mládežnického fotbalu. 

Za týmy Žijeme Hrou nastoupili: Tenora (GK), Knoflíček (GK), Doležal, Fadrný, Havel O., Jež, Jonáš, Kopřiva, Kotek, Lechner Melka, Němec, Ščučka, Setnička, Setničková, Šmerda, Sommer, Švábová V., Švábová D., Vybíhalová, Živný, Zouhar, Formánek, Kovář, Dvořáček

Poslední sobotu 16.listopadu, den před státním svátkem, jsme si ve Vyškově, díky teplému počasí, mohli ještě vychutnat hru na přírodní trávě. Nastoupili jsme k dvojutkání proti soupeřům a hráčům hrajícím SpSM soutěže SK Líšeň U13 a MFK Vyškov U13. Obě utkání jsme odehráli na velké hřiště 11 na 11 s velmi sympatickými výkony.

Za tým Žijeme Hrou nastoupili: Mihula (GK), Havelka, Prudký, Havel J., Havel O., Němec, Švábová V., Jonáš K., Měcháček M., Šulc V., Fadrný, Doležal, Šínová

Všichni 3 soupeři patří do kategorie velmi kvalitních. A tak jsou pro nás tyto utkání cennou zkušeností v dalším fotbalovém růstu.

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku