Žáci se před blížícím startem soutěží představili proti Bohunicím a Nedvědici

Nejprve se v sobotu na umělé trávě v Bohunicích střetli mladší žáci proti domácímu Tatranu. Utkání se hrálo 2x 35 minut od vápna k vápnu a byla to pro nás další velmi kvalitní zápasová konfrontace s mužstvem, který shodou okolností hraje stejnou soutěž jako my. V samotném zápase jsme se gólově prosazovali především z rychlých protútoků, které se nám dařilo velmi dobře zahrát a byli jsme z nich velmi nebezpeční. Naopak méně se dařila pasáž kdy bychom více drželi v našich řadách míč. Vojta Hruška v bráně se zaskvěl skvělým a velmi jistým výkonem a díky jeho parádním zákrokům domácí nevstřelili ani gól. Bohužel před koncem první půle odešel ze hřiště po bolestivém střetu s protihráčem Honza Látal a pro bolesti hlavy už do hry nezasáhl. Zdravotní stav Honzi se však lepší a nemělo by jít o nic vážného. 

Martin Pavel (trenér)

TJ Tatran Bohunice U13 - Žijeme Hrou U13 0:3 (0:2)

Za Žijeme Hrou natoupili:
Hruška (GK), Šafář, Kubíček, Kučírek, Látal, Svoboda, Coural, Slavíček, Barták P., Křivánek, Štepánek, Pavlů

V neděli ke slovu přišli také žáci starší. Na umělé trávě v Domaníně (vedle Bystřice nad Pernštejnem) odehráli svůj match proti žákům Nedvědice. V Domaníně je UT menších rozměrů. Především po stranách se řadí k užším hřištím. Zápas byl hodně soubojový což z části mohla způsobit charakteristika hřiště a také raní sněhový poprašek, kdy hřiště bylo dosti kluzké. I přesto náš tým měl více ze hry a snažil se o konstuktivní kombinační hru a vypracoval si tím i dost šancí na skórování. Dařilo se nám také dobře napadat rozehrávku soupeře, což přineslo i jednu branku v síti Nedvědice. Tak jako u žáků mladších nám chyběla delší pasáž kdy bychom více drželi míč a měli jej pod kontrolou. Po našem vedení 2:0 Nedvědice ve druhé půli skóre dorovnala. V závěru o naší výhře rozhodl Honza Formánek po penaltě nařízené na velmi aktivního Petra Bartáka, který si svým pohybem a rychlostí vynutil faul obránce soupeře. 

Martin Pavel (trenér)

SK Pernštejn Nedvědice U15 - Žijeme Hrou U15 2:3 (0:2)

Za Žijeme Hrou natoupili:
Hruška (GK), Horák, Dočekal, Kupsa, Brož, Sommer, Danziger, Skoupý, Barták, Kučírek, Janča, Formánek, Kašpar, Mikulášek, Šváb.  

Sdílet na Facebooku