Žáci prohráli v Brně se Startem

Starší žáci

TJ Start Brno - Žijeme Hrou 5:1 (0:1)

Branka: vlastní

Sestava: Sýs (GK), Hoch (GK), Španělová, Beneš, Macháček F., Tesař, Chmelíčková, Kraut, Kobylka, Soyma, Různar, Motyčka, Valenčík, Chytrý, Kazda

Utkání se Startem nám příliš nevyšlo. První poločas byl celkem vyrovnaný. Ujali jsme se vedení, kdy jsme po rychlém přechodu do útoku centrovali z pravé strany před bránu a domácí hráč si srazil míč do vlastní branky i díky tlaku našich hráčů v pokutovém území. Ke konci nás domácí trochu zatlačili, ale do kabin jsme šli za příznivého stavu. Druhá půle z naší strany už tak dobrá nebyla. Domácí Start nás začal přehrávat a ze zvyšujícího tlaku vytěžil i vstřelené branky v naší síti. Ikdyž jsme párkrát zahrozili, za zmínku stojí především standartní situace z hranice šestnáctky, kterou domácí brankář výborným zákrokem lapil, branku se nám již vstřelit nepodařilo. Start v tomto utkání výhral zaslouženě, ovšem skóre utkání je dle mého názoru příliš vysoké. Skóre utkání narostlo až v posledních 10 minutách kdy jsme inkasovali 3 branky.

 

Mladší žáci

TJ Start Brno - Žijeme Hrou 5:4 (1:1)

Branka: Němec, 2x Fadrný, Doležal

Sestava: Mihula (GK), Prudký, Havelka, Doležal, Šulc, Setničková, Němec, Měcháček, Ščučka, Fadrný

Vyrovnaný zápas, kde jsme místy soupeře z předních příček tabulky v určitých pasážích utkání, přehrávali. Utkání bylo z obou stran vedené stylem, kdo vstřelí víc branek zvítězí a to se nakonec povedlo domácím, ikdyž jsme už i vedli o 2 branky. Skóre by jistě více slušela remíza, ale i tak je předvedený výkon a hra pro hráče povzbuzením do další práce.

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku