Žáci odehráli sérii domácích zápasů v Lysicích

Starší žáci mají za sebou parádní představení proti Moravskému Krumlovu. Svou herní převahu vyjádřili vstřelením 8 gólů v soupeřově síti. Konečně se nám dařila kombinace, díky níž jsme si vytvářeli šance. Tento zápas nám opravdu sedl, jak herně tak i výsledkově kdy se kluci odměnili vysokým vítězstvím.

Ve druhém zápase proti FKD jsme na výkon chtěli navázat. Soupeř nás ničím nepřekvapil, hrál jak jsme zvyklý, tedy účelný fotbal založený na jednoduchosti a přechod do útoku pomocí dlouhých míčů. Bohužel nám výsledkově první půle nevyšla. Nezachytili jsme dva dlouhé nákopy ze kterých hosté skórovali a výsledek byl do půlky 0:3 v náš neprospěch. Ikdyž hra v poli byla výrazně vyrovnanější než napovídá výsledek. Do druhého poločasu jsme hráče výrazně nabádali hrát kombinačně a po zemi. Nepřizpůsobit se soupeři, což nakonec slavilo úspěch a druhou půli jsme vyhráli 1:0. Víc gólů už jsme nepřidali. Výsledkem je sice porážka 1:3, ale herní projev obou týmu byl značně rozdílný a víme, že do budoucna jsme na správné cestě.

Martin Pavel (trenér)

 

Starší žáci - FC Moravský Krumlov 8:1 (4:0)

Sobota 13.5. 2023
Branky: 3x Sommer, 2x Danzinger, Horák, Brož, vlastní
Sestava: Hruška (GK), Horák, Bednář, Dočekal, Skřička, Kupsa, Brož, Janča, Danzinger, Sommer, Skoupý, Zunka, Kučírek, Štěpánek
 

Starší žáci - FKD 1:3 (0:3)

Sobota 20.5. 2023
Branka: Skřička
Sestava: Hruška (GK), Horák, Bednář, Dočekal, Skřička, Kupsa, Brož, Danzinger, Sommer, Skoupý, Kašpar, Zunka, Šafář, Dražek

Tabulka I.třídy starších žáků skupiny A

Mladší žáci si proti Moravskému Krumlovu připsali vítězstí last minute. Z obrovské převahy, kdy jsme soupeře výrazně tlačili a zahazovali jednu šanci za druhou, jsme nebyli schopni prolomit pevnou obranu hostů. Naše šance vychytal buď skvělý brankář, nebo narážel na pevný obranný val Krumlova. Když už to vypadalo, že si oba týmy rozděli po bodu ujala se v poslední minutě střela šajtlí Kuby Pernici, jenž svou střelu přesně umístil do dolního rohu branky a odrazem od tyčky vstřelil vítězný gól.
V úterý byla na programu dohrávka se Svratkou Brno B. Brněnský celek, posílen o borce kádru A- týmu byl těžkým protivníkem. Po skvělém úvodu, kdy jsme měli min. 3 tutovky se hra více vyrovnala a ke slovu přišli také hosté, kterým se podařilo prosadit i gólově. Za vydatného deště nás hráči soupeře dobře dostupovali a důrazem v osobních soubojích dělali spoustů problémů. Ve druhé půlce přidali hosté ještě druhou branku a když už naše obrana byla hodně otevřená, využili brejku v posledních vteřinách i třetím gólem. Nám se podařilo jen zkorigovat skóre jendou brankou Petra Bartáka. Se Svratkou jsme si tak připsali první porážku sezóny a hosté si odvezli zasloužené vítězstí. Pravdou však je, že také konfrontace bychom potřebovali výrazně více.
V utkání proti FKD už jsme naši převahu na míču od prvních minut zužitkovali a gólově se prosadili 7 přesnými zásahy.

Martin Pavel (trenér)
 

 

Mladší žáci - FC Moravský Krumlov 2:1 (1:1)

Sobota 13.5. 2023
Branky: Křivánek, Pernica
Sestava: Hruška (GK), Svoboda, Šafář, Chmelíček, Látal, Štěpánek, Křivánek, Pernica, Dvořák, Kubíček, Barták, Coural

1. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - FC Moravský Krumlov U13

 

2. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - FC Moravský Krumlov U13

 

Závěrečná děkovačka

 

 

Mladší žáci - FC Svratka Brno B 1:3 (0:1)

Úterý 16.5. 2023
Branka: Barták
Sestava: Hruška (GK), Svoboda, Šafář, Chmelíček, Látal, Štěpánek, Křivánek, Pernica, Dvořák, Kubíček, Barták, Coural

1. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - FC Svratka Brno B U13

 

2. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - FC Svratka Brno B U13

 

 

Mladší žáci - FKD 7:2 (3:0)

Sobota 20.5. 2023
Branky: 4x Křivánek, Kubíček, Pernica, Barták
Sestava: Hruška (GK), Svoboda, Šafář, Chmelíček, Látal, Štěpánek, Pavlů, Křivánek, Pernica, Kubíček, Barták, Coural

1. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - FKD U13

 

2. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - FKD U13

 

Závěrečná děkovačka

 

 

 

Tabulka I.třídy mladších žáků skupiny A

 

Sdílet na Facebooku