Žáci odehráli se Znojmem vyrovnané partie

Starší žáci

Žijeme Hrou - FK Znojmo 3:6 (0:3)

Sestava: Sýs (GK), Macháček F., Různar, Beneš, Kraut, Macháček T., Motyčka, Tobiáš, Soyma, Kobylka, Kazda, Chytrý, Tesař, Havel J.

Branky: Tobiáš, Chytrý, Kobylka

Vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách, které se lámalo ve druhém poločase za stavu 2:3 pro soupeře, kdy jsme neproměnili 100% šanci. Soupeř následně zvýšil své vedení o dvě branky a tím rozhodl o výsledku utkání. Co však výsledek neukazuje je fakt, že jsme odehráli velice běhavé utkání, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. Velké plus bylo, že se nám dařilo vytvářet si spoustu gólových šancí, ve kterých své mužstvo výrazně podržel hostující brankář Prycl. Především bych vyzdvihl prvních 15 minut druhého poločasu, kdy jsme hosty doslova zavřeli na jejich půlce a vytvořili si velký tlak do hostující branky. Utkání ukázalo také naše nedostatky, především v přechodové fázi a ve fázi po ztrátě míče, kdy jsme ke konci obou poločasů již nestačili včas se a rychle vracet do obranných a útočných pozic, což bylo zapříčiněno vysokým tempem hry. 

 

Mladší žáci

Žijeme Hrou - FK Znojmo 5:6 (3:1)

Sestava: Ščučka (GK), Prudký, Havelka, Havel, Měcháček, Šulc, Jonáš, Zouhar, Fadrný, Němec, Jašek

Branky: Jašek, 4x Fadrný

Se silným Znojmem jsme odehráli vyrovnané utkání, které hosté rozhodli v poslední minutě vítěznou brankou. Celý tým bych pochválil za velké nasazení, vůli a odhodlání. Velkou efektivitu předvedl v zakončení Honza Fadrný. I zápas mladší žáků se stejně jak žáci starší hrál ve velkém tempu s velkým množstvím šancí na obou stranách. Celá řada šancí končila na tyčích domácích i hostů, skóre utkání tak mohlo být ještě výrazně vyšší. Z hlediska nezaujatého diváka se utkání muselo líbit. I přes konečnou porážku, však mohli být naši hráči s odvedeným výkonem naprosto spokojeni.

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku