Žáci byli v Blansku neúspěšní

starší žáci

FK Blansko - Žijeme Hrou 5:0 (3:0)

Sestava: Sýs (GK), Španělová, Beneš, Různar, Houdek, Valenčík, Motyčka, Kazda, Macháček T., Soyma, Kraut, Tobiáš, Chytrý, Havel J., Kobylka, Hoch

V souboji o aktuálně první místo tabulky starší žáci neuspěli. V úvodu zápasu jsme, ale měli 100% šanci na našich kopačkách my. Vysoký míč propadl mezi obránci Blanska až k Honzovi Tobiášovi, který upaloval naprosto zcela sám na domácí branku, ovšem v zakončení neuspěl. Domácí byly úspěšnější a z následného protiútoku se ujali vedení. Od tohoto momentu jak kdyby se na naše kopačky vkradla nervozita a zbytečný respekt k soupeři, který byl všude dříve a začal si vytvářet jednu šanci za druhou. Domácí byly důraznější v osobních soubojích a rychle přistupovali k našim hráčům, což nám v zakládání útoků vytvářelo velké problémy a nemohli jsme se s důrazem domácích srovnat. Poločas tak skončil 3:0 v náš neprospěch.

V přestávce jsme se snažili hráče zklidnit a vzájemnou debatou je zbavit nastoupené nervozity. Jestli se to povedlo mohou řící snad jen hráči. Druhý poločas byl z naší strany o něco aktivnější a dostali jsme se i do nějakých šanci. Domácí už, ale v pohodě hru kontrolovali a nepřipustili žádný zvrat. Přidali ještě další dvě branky ke konečnému výsledku 5:0. Výsledek je z mého pohledu poněkud krutý. Domácí sice zvítězili naprosto zaslouženě, ale rozdíl v individuální kvalitě nebyl takový aby výsledek skončil tak velkým rozdílem.

 

Mladší žáci

FK Blansko - Žijeme Hrou 4:2 (3:1)   

Branky: Kytner, Ščučka

Sestava: Mihula (GK), Havel O., Havelka, Měcháček, Zouhar, Němec, Doležal, Jonáš, Šulc, Fadrný, Ščučka, Prudký, Janoušková, Kytner, Chmelíčková, Holcner

Utkání mladších žáků bylo z obou stran vyrovnané. Nám se podařilo vstřelit první a poslední branku zápasu po rohových kopech, kdy byly nejpohotovější Dan Kytner a Matěj Ščučka. V dalším ději utkání byli domácí o něco více důraznější a silovější v osobních soubojích, což nakonec znamenalo naší porážku 4:2.

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku