Vojta Hruška nastoupil na finálovém turnaji mezikrajských soutěží za výběr Jihomoravského kraje

Ve dnech uterý a středa 30. - 31.5. se v Třebíči konal finálový turnaj krajských výběrů. Díky celoročním výsledkům do finále postoupili Pardubický KFS, Jihočeský KFS, Pražský FS a Jihomoravský KFS. Vojta Hruška se v průběhu roku stal základním stavebním kamenem našeho krajského výběru a tak pozvánka na finálový turnaj byla logický vyústěním letošních Vojtových výkonů. V semifinále výběr našeho kraje nestačil na pozdějšího vítěze Jihočeský KFS a podlehl v poměru 10:6. V boji o třetí příčku se jihomoravané střetli s Pardubickým KFS a v tomto souboji byli úspěšnější a radují se tak ze zisku bronzových medailí.

Ondřej Šafránek (jeden z trenérů výběru JMKFS U13):
"Finále MKS je za námi a my si z nej odvážíme medaile. Být třetí v republice, není přece tak špatné. Velké poděkování patří všem klukům kteří reprezentovali Jižní Moravu za jejich celoroční práci."

Vojta Hruška jako reprezentant Žijeme Hrou navazuje na předešlé úspěšné účinkování Toma Kotka, který v loňském roce vybojoval s výběrem Jihomoravského kraje na finálovém turnaji U13 druhé místo.

K velkému úspěchu Vojty Hrušky i JMKFS gratulujeme.

Sdílet na Facebooku