Velká herní dominance mladších žáků v zápasech s Rousínovem a Kahanem

Mladší žáci mají v krajské soutěži aktuálně velmi nabitý program. Dva anglické týdny po sobě. V sobotu jsme v Kunštátě přivítali tým Tatranu Rousínov a ve středu v Lysicích FKM Kahan. Zápasy to byly pro náš tým dost podobné a vyznačovali se velkou herní převahou. Především ve druhém poločase zápasu s Kahanem naši hráči gólově explodovali a velké držení míče vyjádřili i gólově. Velmi sympatické je, že na gólech se podílí celý tým a není to o jednom či dvou jednotlivcích. Snažíme se hrát týmově, nepředvídatelně a abychom byli pro soupeře nečitelní. Díky velké konkurenci na sebe hráči vytvaří přirozený tlak i v tréninku, což výkonům hráčů v zápasech jen prospívá. Nyní jsou před námi další výzvy v podobě Tišnova, Dosty Bystrc B a Medlánek.

 

Žijeme Hrou - TJ Tatran Rousínov 6:0

Kunštát, sobota 27.4.2024, 10:45

Branky: 2x Svoboda D., Bárta D., Lepka O., Novotný J., Hruška O.
Sestava: Lepka M. (GK), Svoboda D., Holík V., Novotný J., Hruška O., Formánek P., Burkoň M., Slavíček P., Burkoň E., Lepka R., Lepka O., Bárta D.

 

Žijeme Hrou - FKM Kahan 9:2

Lysice, středa 1.5.2024, 10:45

Branky: 2x Lepka R., Burkoň E., Lepka O., Bárta D., Borek Š., Novotný J., Slavíček P. (pen.), vlastní
Sestava: Lepka M. (GK), Svoboda D., Mosler M., Novotný J., Hruška O., Formánek P., Borek Š., Slavíček P., Burkoň E., Lepka R., Lepka O., Bárta D., Ostrejš S.

Martin Pavel (šeftrenér žáků)

Více fotografií ze zápasů najdete na sociálních sítích Žijeme Hrou.

Sdílet na Facebooku