V utkáních s Blanskem se žáci prezentovali velkou bojovností a odhodláním

Starší žáci

Žijeme Hrou - FK Blansko 0:8 (0:3)

Sestava: Sýs (GK), Španělová, Beneš, Macháček F., Chmelíčková, Macháček T., Chytrý, Kazda, Havel J., Měcháček, Prudký, Šulc, Janoušková

Díky velkému počtu omluvenek jsme byli nuceni použít větší počet mladších žáků, kteří si tak mohli vyzkoušet co je za pár měsíců čeká, tedy přechod na velké hřiště. Před utkáním jsme si také stanovili úkoly na kterých budeme pracovat. Nebyl jím zajisté konečný výsledek, který jsme vzhledem k výše popsaným absencím a síle soupeře, nebyli schopni tolik ovlivnit. Pochvalu za svůj výkon zaslouží Lukáš Sýs v brance, který ještě spoustě brankám zabránil. Filip Macháček za neustálé povzbuzování mladších spoluhráčů a také Adam Chytrý za svou pracovitost a nasazení. Nejen tito hráči šli mladším spoluráčům ve svém přístupu příkladem. I pod tlakem soupeře jsme od svých principů hry, jako je konstruktivní rozehrávka a napadání soupeřovy rozehrávky, neupustili za což zaslouží mužstvo taktéž pochvalu.

 

Mladší žáci

Žijeme Hrou - FK Blansko 1:6 (0:4)

Branka: Němec

Sestava: Ščučka (GK), Měcháček, Prudký, Šulc, Havel O., Němec, Setničková, Doležal, Fadrný, Živný

Prvních 20 minut jsme odehráli ve vysokém tempu a byli soupeři z Blanska vyrovnaným soupeřem. Následně jsme v tempu hry trochu polevili a hosté z Blanska nás v osobních soubojích, díky větší fyzické vyspělosti, začali přetláčet, z čehož pramenily inkasované branky v naší síti. I přes 6 branek v naší síti jsme na hřišti zanechali pozitivní dojem a i přes fyzickou převahu soupeře jsme se snažili být vyrovnaných soupeřem.

 

Martin Pavel (trenér)

Více fotek najdet ve fotogalerii.

Sdílet na Facebooku