V. ročník charitativního fotbalového turnaje ŽIJEME HROU

V sobotu 15. prosince 2018 pořádal spolek Žijeme Hrou ve spolupráci s FK Kunštát, již V. ročník charitativního turnaje. Fotbalový turnaj se uskutečnil v Městské sportovní hale Kunštát a představila se na něm celá řada fotbalistů a fotbalistek všech věkových kategorií nejen z našeho regionu. K vidění tak byla spousta oku lahodících fotbalových akcí s nespočtem krásných vstřelených gólů. Cílem turnaje jak už napovídá název, však nebyla jen zábava, ale především sdružení finančních prostředků, kterými chceme podpořit osoby a rodiny v jejich nelehké životní situaci.  

V letošním roce, jak už jsme psali dříve, jsme podpořili 3 mladé dívenky z našeho okolí. Lidé mohli přispívat nejen během turnaje, ale i během uplynulých týdnů, kdy na různých místech v Kunštátě, Rudce, Lysicích a Svitávce byly umístěny kasičky, kam mohl každý vhodit libovolný finanční obnos. Nashromážděná suma nám všem doslova vyrazila dech. Přispěli jste celkovou částkou téměř 95 000,- Kč, což překonalo i naše nejoptimističtější předpoklady. 

Tímto bychom všem, kteří v tento předvánoční čas přispěli na dobrou věc, chtěli moc poděkovat. Velice si vážíme Vaší podpory a jde vidět, že životní příběhy lidí, kterým osud tolik nepřál, nejsou nikomu z Vás v žádném případě lhostejné. Přejeme všem krásné Vánoce, mnoho úspěchů a především pevné zdraví v novém roce 2019.

Za tým pořadatelů Martin Pavel

Více fotografií z turnaje naleznete ve fotogalerii.

Sdílet na Facebooku