Úspěšná zimní sezóna 2021 / 2022 halových turnajů Žijeme Hrou

V sobotu jsme zakončili halovou sezónu 2021 / 2022 turnaji ve Svitávce. A tečka to byla více než úspěšná. Celého maratonu turnajů, který běžel od listopadu loňského roku do minulého víkendu se zúčastnilo nespočet mladých fotbalistů a fotbalistek.

Ve sportovních halách ve Svitávce a v Kunštátu jsme mohli vidět spoustu mladých fotbalových nadšenců nejen z okresu Blansko, ale z různých koutů Moravy i Čech. Z celé řady klubů jenž se turnajů Žijeme Hrou zúčastnili bych např. jmenoval: 1. FC Slovácko, MFK Vyškov, FC Svratka Brno, FŠ Třebíč, FC Kuřim, FC Dosta Bystrc, FC Ždár nad Sázavou, SKP Slovan Moravská Třebová, SKPŠ Praha  a spousta dalších. Celkem to jest 35 turnajů a to ve všech věkových kategoriích od nejmenších předpřípravek až po starší dorostence. Podařilo se nám opět uspořádat i jeden turnaj žen, jenž patřil k ozdobám zimního seriálu turnajů.

Koncem roku 2021 jsme si nebyli vůbec jistí zda-li se nám podaří, vzhledem k pandemické situaci, která nás už dva roky doprovází, akce uspořádat. Některé jsme i z těchto důvodu museli bohužel zrušit. O to větší  máme však radost, že se většinu podařilo uspořádat a to s fantastickým výsledkem spokojených sportovců.  Po loňské zimní sezóně, kterou jsme museli celou odpískat je to pro nás pořadatele příval pozitivních endorfinů a věříme, že již jsme skutečně udělali za Covidem tečku.
Úbytek sportujících dětí je za dva uplynulé roky výrazný a snad jsme i tímto aspoň trochu přispěli k jejich znovuprobuzení a návratu ke sportu.

 

„Děti jsou možná 20% naší populace. Jsou, ale jistě 100% naší budoucnosti!“

Na závěr bychom chtěli všem poděkovat za účast. Snad se vám u nás líbilo a budeme rádi, když přijedete i příště. Nyní probíhá interní vyhodnocení celé halové sezóny a s ním uspořádaných turnajů, tak i plánování turnajů příštích. Za organizací všech turnajů se skrývá obrovské množství práce nejen hlavního organizátora Miloše Šmerdy, ale také spousty dobrovolných trenérů z řad Žijeme Hrou, kterým patří velké poděkování nad fantasticky odpracovanou halovou turnajovou sezónou 2021 / 2022.

Už nyní můžete na našich stránkách najít rozpis venkovních turnajů od dubna do černa, které pořádáme v našich sportovních areálech pro kategorie předpřípravek, mladších a starších přípravek. Přihlašování je spuštěno.

Za pořadatele Martin Pavel

Sdílet na Facebooku