Trio hráčů Žijeme Hrou ročníku 2011 se stalo přeborníkem Jižní Moravy

Minulý týden ve čtvrtek 18.4. se ve fotbalovém areálu TJ Baník Šardice odehrálo Velké finále meziokresní soutěže JmKFS mladších žáků U13. Tedy ročníku narození 2011. Okresní výběr Blansko si svou účast na tomto turnaji vybojoval na podzim loňského roku. Více o turnaji píšeme zde na webu: Okresní výběry Blansko 2011, 2012 s početnými zástupci Žijeme Hrou.

Výběr U13 v Šardicích na turnaji jednou zaváhal. I tak to však stačilo na celkové vítězství a stejně jak ročník 2010 se i výběr OFS Blansko 2011 stal přeborníkem Jižní Moravy. Kluci si poradili s výběry OFS Břeclav a Vyškov. S OFS Brno město prohráli.

Z trofeje se mohlo radovat také trio hráčů Žijeme Hrou.
 
Za OFS Blansko ročníku 2011 za ŽH nastoupili:
Coural R., Formánek P., Slavíček P.

Výsledky:
OFS Blansko - OFS Vyškov 3:1
OFS Blansko - MěFS Brno 1:5
OFS Blansko - OFS Břeclav 2:0

Michal Hájek (GTM okresu Blansko)
" Ve včerejším velkém finále meziokresní soutěže se našim borcům ročníku 2011 povedlo obhájit loňské vítězství ročníku 2010 a zvedli nad hlavu pohár vítězů. Gratulujeme k zisku mistrovského titulu Jižní Moravy Přejeme klukům pevné zdraví a hodně nejen fotbalových úspěchů "

Děkujeme klukům za skvělou reprezentaci a přejeme hodně úspěchů na dalších srazech a turnajích za OFS Blansko. Už tento týden je na programu turnaj pro ročníky 2012 v Pohořelicích. OFS Blansko se zde 25.4. zúčastní také velkého finále. Budou mladší kamarádi následovat své starší parťáky a podaří se jim také zvednout velký pohár nad hlavu?

Sdílet na Facebooku