Tréninky pohybové školičky Žijeme Hrou

Zahajovací trénink Pohybové školičky (děti 3 - 5 let) proběhne z organizačních důvodů ve čtvrtek 2. září na hřišti v Kunštátě.
Sraz dětí bude v 15.45 h, začátek 16.00 h.
Další tréninky budou v září již tradičně každý pátek od 16.00 h.

Za trenéry ŽH se na viděnou těší Vladan Horák (tel. 774 328 885).

 

Pohybová školička je všesportovní kroužek pro kluky a holky.

Hlavní cíl trenérů je všestranný, přirozený a zdravý pohybový rozvoj dětí v závislosti na jejich věku. A tak si hodně hrajeme, lezeme, běháme, házíme, napodobujeme zvířata, no prostě žijeme hrou. Rodiče jsou na hodinách vítáni. Společně vytváříme prostředí, kde se děti cítí bezpečně.

Tréninky pohybové školičky probíhají pod hlavičkou sportovně společenského projektu Žijeme Hrou. Jeho součástí je i fotbalový klub Žijeme Hrou. Nutně to ale neznamená, že z dětí se do budoucna musí stát fotbalisté. Ve věku od 3 do 5 let nám jde především o všestranný pohybový rozvoj dětí a fotbal není součástí tréninků v pohybové školičce. Ať už si váš syn nebo dcera vybere do budoucna jakýkoliv sport, i díky pohybové školičce získá velmi dobrý pohybový základ. Pokud byste cítili, že vaše dítě chce vyzkoušet trénink i s fotbalovým zaměřením a je ve věku okolo 5 let, prosíme informujte nás o tom. Rádi to s vámi probereme individuálně. 

 

 

Sdílet na Facebooku