Trenéři z Just4keepers navázali spolupráci s Manchesterem United

Trenéři z brankářské školy Just4keepers započali tento týden spolupráci s fotbalovým gigantem Manchesterem United. Na  svém facebookovém profilu to zveřejnili následovně:

A je to venku... Naše spolupráce s fotbalovým gigantem Manchesterem United F.C. tento týden odstartovala. Kluci z akademie Manchesteru Ondra Mastný a Radek Vítek jsou vzhledem k současné situaci doma a samozřejmě se potřebují připravovat, aby mohli lehce naskočit zpátky do režimu. A od toho jsme tady MY. Trenéři brankářů z MU znají naši práci a filozofii z dřívější spolupráce a je nám neskutečným potěšením, že jsme byli osloveni a dostali na starost individuální přípravu Ondry a Radka.

Ani nejde napsat, jak moc jsme hrdí a co prožívané za emoce. Dáme do toho všechno, co je v našich silách ať jsme všichni spokojení .

Kluci nejsou jediní, komu se věnujeme formou individuálních tréninků. Pokud máš zájem, abychom se stejně věnovali i tobě, kontaktuj nás .

Těší nás, že brankáři Žijeme Hrou jsou pod vedením Martina Jíchy ve skvělých rukách. Kluci se už určitě nemohou dočkat na opětovné zahájení brankářských tréninků, které budou na programu každý čtvrtek.

Sdílet na Facebooku