Starší žáci vstřelili 7 branek Boskovicím, mladším se příliš nedařilo

Starší žáci

Žijeme Hrou - FC Boskovice "B" 7:4 (3:1)

Sestava: Sýs (GK), Španělová, Beneš, Valenčík, Houdek, Kazda, Motyčka, Chmelíčková, Macháček T., Chytrý, Tobiáš, Mikula

Branky: 4x Tobiáš, 2x Chytrý, Motyčka

Do zápasu proti boskovickému béčku jsme vstoupili velmi dobře. Během prvních 15 minut jsme vstřelili hostům 3 branky. Možná pod vlivem jasného vedení jsme v našem úsilí polevili a ubrali nohu z plynu. Nedařila se nám příliš kombinace a ani hra do šířky hřiště. Ke konci poločasu jsme také inkasovali branku na 3:1. V poločase jsme si stanovili jasný cíl a to více držet míč a snažit se hru maximálně roztáhnout do šířky hřiště. Záměr se opět příliš nedařil a úvod druhé půle byl celkem divoký. Hostům se díky našemu malému důrazu povedlo dotáhnout se na rozdíl jedné branky a chvíli byla na našich kopačkách cítí nervozita než utkání definitivně rozhodl Jan Tobiáš svou čtvrtkou brankou. Ke konci utkání skóroval ještě Štěpán Motyčka, kdy se po krásné kombinační akci dostal za obranu soupeře a přehodil vyběhnuvšího hostujícího brankáře alá Karel Poborský. Dnešní týmový výkon příliš podařený nebyl. Utkání rozhodly rychlostní schopnosti Honzy Tobiáše, který vstřelil 4 branky. Výborný zápas také odehrál v útoku Adam Chytrý a ve středu zálohy Štěpán Motyčka, který svůj výkon korunoval v závěru krásnou brankou.

Martin Pavel (trenér)

 

Mladší žáci

Žijeme Hrou - FC Boskovice "B" 2:4 (1:2)

Sestava: Mihula (GK), Havel, Havelka, Měcháček, Zouhar, Holcner, Doležal, Jonáš, Šulc, Němec, Fadrný 

Branky: Havel, Němec

V 11. kole jsme přivítali v Lysicích béčko Boskovic. V úvodu utkání jsme měli několik příležitostí k zakončení, ale v koncovce jsme se špatně prosazovali. Hosté hrozili rychlými útoky D. Sychrou. V 21.min. po akci Honzi Fadrného dorážel míč do sítě Ondra Havel. V závěru poločasu po hrubých chybách obrany soupeř skóre otáčí na 1:2.
Ve 2.půli vyrovnává Ládˇa Němec překvapivou hlavičkou na 2:2. Hra obou týmů se vyznačuje velkou nepřesností.  V 55.min hosté rozehrávají rohový kop a po zaváhání celé obrany inkasujeme potřetí. V poslední minutě hosté zvyšují na konečných 2:4.
Utkání se nám vůbec nepovedlo, soupeř využil našich hrubých chyb a strhnul výhru zaslouženě na svoji stranu.
Kluci jsou schopni určitě zahrát lépe a z dnešního utkání se musíme poučit. Věřím, že proti Kahanu zase předvedeme dobrý výkon a jedeme dál.

Jaroslav Žouželka (trenér)

Sdílet na Facebooku