Starší žáci v oslabené sestavě prohráli, mladší vybojovali bod

Starší žáci

Žijeme Hrou - FC Medlánky 0:5 (0:2)

Sestava: Hoch (GK), Španělová, Beneš, Valenčík, Chmelíčková, Motyčka, Macháček T., Mikula, Kovářová, Tobiáš, Sýs, Jančová, Smutný

Ve značně obměněné sestavě, jsme nastoupili k dalšímu mistrovskému utkání proti Medlánkám. Hosté měli po celou dobu více ze hry a také si vypracovali více střeleckých příležitosti. Hlavně v prvním poločase nás skvělými zákroky a výběhy podržel brankář Jakub Hoch. My jsme hrozili z rychlých protiútoků a chtěli využít rychlost Honzy Tobiáše i Štěpána Motyčky, jejich šance zůstali ovšem neproměneny. 

 

Mladší žáci

Žijeme Hrou - FC Medlánky 2:2 (1:1)

Sestava: Mihula (GK), Zouhar, Havelka, Šulc, Němec, Měcháček, Doležal, Fadrný, Kytner, Havel O.

Branky: Doležal, Fadrný

Proti silnému soupeři z Medlánek jsme předvedli velmi bojovný a běhavý výkon. Úvod utkání se úplně nevyvedl podle představ. Po naší "malé domů" se Matyáši Mihulovi nepovedlo dobře trefit míč a brzy jsme inkasovali. Hráči se však semkli a dále bojovali o vyrovnání což se povedlo Lukáši Doležalovi. Po remízovém poločase přišla druhá půlhodinka ve stejném duchu. Šance Medlánek pochytal brankář Mihula nebo skončila na pozorné obraně. To stejné platilo i na druhé straně. Ke konci zápasu se hostům povedlo jít do vedení když jsme v zápalu boje a snahy chtěli vší silou udržet míč ve hře až jsme ho naslepo nahráli před prázdnou bránu, kde pro hostujícího útočníka nebylo problémem uklidit míč do branky. Hráče však ani tato chybička nezlomila a stále šli za vstřelením dalšího gólu což se 3. minuty před koncem povedlo Honzovi Fadrnému. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou 2:2.

Martin Pavel (trenér) 

Sdílet na Facebooku