Starší žáci uzavřeli podzimní mistráky ve Zbýšově a Soběšicích

Starší žáci

FKM Kahan - Žijeme Hrou 2:4 (1:1)

Branky: Chytrý, Kazda, 2x Soyma

Sestava: Sýs (GK), Španělová. Chmelíčková, Beneš, Houdek, Macháček T., Chytrý, Motyčka, Valenčík, Kazda, Tobiáš, Soyma, Kobylka, Kraut, Macháček F.

Úvod utkání ve Zbýšově se nám povedl. Domácí jsme se sérií rohových kopů zatlačili na vlastní polovině a z jeden rohový kop se nám také podařilo proměnit, když se hlavičkou prosadil Adam Chytrý. Ikdyž jsme měli další šance, druhou branku jsme nepřidali a tak se ozval taky soupeř. Po rychlé kombinační sekci se domácím povedlo skóre utkání srovnat  na poločasových 1:1. Do druhé půle jsme vtrhli plní odhodlání zvítězit. Dařilo se nám při zisku míče hru více roztahovat do šířky přes rychlé krajní záložníky Honzu Tobiáše s Denisem Soymou a dařila se i kombinace ve středu pole, kde si výborně rozumněli Petr Valenčík se Štěpánem Motyčkou. Dlouho to netrvalo a další šance tentokrát proměňujeme a brzy odskakujme do tříbrankového trháku.  Ke konci utkání už tempo trochu opadlo, čehož domácí využili ke korekci skóre na 2:4.

 

FC Soběšice - Žijeme Hrou 2:1 (1:1)

Branka: Macháček T.

Sestava: Sýs (GK), Španělová, Beneš, Macháček F., Houdek, Tobiáš, Valenčík, Motyčka, Soyma, Kazda, Chytrý, Chmelíčková, Kobylka, Macháček T., Tesař, Různar

Na velice blátivém hřišti jsme v Soběšicích nastoupili k poslednímu mistrovskému utkání podzimu. Terén byl opradu velmi těžký, občas se míč zastavil v některé kaluži vody a tak hra byla více méně o štěští. Nám se podařilo jít do vedení, když jsme i přes těžký terén, vykombinovali obranu soupeře a zakončili v podání Tomáše Macháčka. Domácí záhy srovnali a tak rozhodnutí přinesl druhý poločas, kdy nás ve spoustě situací podržel jistý výkon Lukáše Sýsa v brance. Především proti přímému kopu z hranice šestnáctky předvedl výborný zákrok. Druhá půle připomínal spíše boj a kombinace už byla opravdu velmi těžká. Nakonec štastnější byly domácí hráči, kteří 5 minut před koncem, po křídelní akci, vstřelili druhý gól a zvítězili tak v poměru 2:1. 

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku