Starší žáci se proti Rájci trápili, mladší si s chutí zastříleli

Starší žáci

Žijeme Hrou - FK Rájec-Jestřebí 2:2 (2:1)

Branky: Prudký, Kazda

Sestava: Sýs (GK), Španělová, Macháček F., Chmelíčková, Macháček T., Motyčka, Havel J., Havelka, Prudký, Kazda, Valenčík, Smutný, Šulc

Utkání s posledním týmem tabulky nedalekým Rájcem - Jestřebí se nám příliš nepovedlo. Úvod utkání nám vyšel. Hned ve druhé minutě jsme se ujali vedení pro rychlé akci z kopačky Samuela Prudkého. Druhou branku přidal krásnou střelou z poza velkého čtverce Kuba Kazda. Hosté příliš nebezeční nebyli. Jak už je zvykem hrozili z rychlých dlouhých nákopů a jeden se jim povedl zužitkovat ve střelený gól. První půlka nám z hlediska pohybu po hřišti, aktivity a snahy o vzájemnou kombinační spolupráci celkem vyšla. Vyzdvihl bych především mladé hráče, kteří nastoupili a to Samuela Prudkého a Vojtu Šulce. Byli aktivní a odvážní a v osobních soubojích se konfrontace se soupeřem nebáli. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že přidáme ještě nějakou branku a utkání v klidu dohrajeme. Bohužel se tak nestalo. Po rohovém kopu, který jsme zahrávali, se soupeř dostal do rychlého protiútoku, využil naší otevřené obrany a povedlo se mu skórovat. V dalším průběhu utkání jsme chtěli skóre převrátit opět na naši stranu. Aktivita, snaha a vůle nám nechyběla, ovšem s přibývajícím časem jako by hráči chtěli vzít zodpovědnost na sebe a snažili se o příliš individuální řešení, což proti soupeři, který bránil v 10 lidech k úspěchu nevedlo. Ke konci náš nápor opravdu sílil a hosté již remízu ukopali a odváží si tak z Lysic bod za remízu 2:2.

 

Mladší žáci

Žijeme Hrou - FK Rájec-Jestřebí 8:0 (2:0)

Branky: Setničková, 3x Ščučka, 2x Prudký, Fadrný, Jonáš

Sestava: Tenora (GK), Šulc, Prudký, Havelka, Němec, Setničková, Havel O., Zouhar, Měcháček, Ščučka, Jonáš, Fadrný

Zápas, ve kterém jsme soupeře jasně přehráli. V prvním poločase jsme naši převahu využili ke vstřelení dvou branek. Ve druhém, jsme po změně v rozestavení přídali dalších 6 branek a skóre výrazně navýšili. Po celý zápas byla na hráčích vidět velká chuť a touha jít za vstřelenou brankou. Ve druhé půlce jsme hosty místy zatlačili na vlastní polovině takovým způsobem, že se hrála velká část hrací doby na jejich půlce.

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku