Starší žáci pokračují ve vítězné sérii, mladší v přestřelce tahali za kratší konec

Starší žáci

Žijeme Hrou - Křenovice / Rousínov 7:1 (2:0)

Branky: 3x Valenčík, Kazda, Tobiáš, Chytrý, Soyma

Sestava: Sýs (GK), Hoch (GK), Španělová, Beneš, Macháček F., Tesař, Kraut, Různar, Valnečík, Kazda, Tobiáš, Soyma, Tesař, Motyčka, Chytrý, Smutný, Havel J.

Tým z Rousínova jsme od prvních minut přehrávali a vytvářeli si spoustu brankových příležitostí. Dařila se nám kombinace i hra 1 na 1. Ve druhém jsme také lépe pracovali s prostorem a to jak se hloubkou hřiště tak především s šířkou a dařilo se přenášet i těžiště hry z jedné strany na druhou. Ve druhé půlce jsme také přidali větší efektivitu v zakončení což se projevilo v konečném skóre utkání.

 

Mladší žáci

Žijeme Hrou - Křenovice / Rousínov 6:7 (3:2)

Branky: Setničková, Havel O., Prudký, Doležal, Němec, Šulc

Sestava: Mihula (Gk), Havelka, Šulc, Zouhar, Němec, Prudký, Měcháček, Jonáš, Fadrný, Doležal, Havel O., Setničková

Vstup do utkání se mladším žákům velmi povedl. Z rohu se podařilo vstřelit úvodní branku Editě Setničkové a další branky přidali Ondra Havel a Samuel Prudký, po krásných kombinačních akcích které započaly v hlouby vlastní poloviny. Ve druhé části prvního dějství však soupeř přidal na pohybu a začal nás přehrávat a zatlačil nás na vlastní polovinu, což přineslo korekci výsledku. Druhý poločas začal ve stejném duchu jak končil první. Hosté na nás vlétli a využili okének v náši obraně. Podařilo se jim tak výrazněji odskočit ve skóre. Ač přišlo zlepšení a korekce výsledku tak i přes velkou snahu odcházíme z utkání s porážkou.

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku