Starší žáci netradičně bez branek, mladší žáci vstřelili 8 gólů

Starší žáci - TJ Tatran Rousínov 0:0 (0:0)

Sestava: Tenora (GK), Zunka, Janča Jar., Dočekal, Formánek, Brož, Sommer, Doležal, Doležal, Danziger, Skoupý, Halečková, Knoflíček, Štěpánek, Šafář

Zápas s Rousínovem přinesl v této kategorii poněkud netradiční výsledek. Bezbranková remíza se v žácích opravdu příliš nevidí. Zápas začal pro nás celkem divoce. Hosté se na skvěle připraveném pažitu v Bořitově, během prvních 20 minut dostali 3x do samostatného úniku. Brankář Fanda Tenora nás, ale v těchto chvílích výrazně podržel. Příliš nám v obraně nefunogvalo zajišťování a tak jsme soupeři tyto šance umožnili. Ve druhé části přišlo zlepšení a také šance na opačné straně. Ke konci poločasu jsme trefili dokonce i tyčku.

Do druhé půle jsme vstoupili se zaměřením výrazně zlepšit náš herní projev. Cílem bylo hrát více kolektivě, snažit se využít šířku i hloubku hřište pro kombinace. A zadařilo se. Druhý poločas byl z naší strany výrazně lepší a také na hřišti jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme si nedokázali vypracovat žádnou vyloženou šanci, kterou by jsme proměnili. Dnes nám chyběli hráči z dorazových ročníků, kteří by dovedli míč především v poslední třetině hřiště podržet, rozehrát i zakončit. (Setnička, Kupsa).

Martin Pavel (trenér)

I.třída starších žáků skupina A

Mladší žáci - TJ Tatran Rousínov 8:0 (4:0)

Branky: 4x Pernica, 2x Látal, Barták, Coural
Sestava: Hruška (GK), Svoboda, Šafář, Chmelíček, Látal, Štěpánek, Kubíček, Pernica, Barták, Slavíček, Coural

Hosté z Rousínova se po celý zápas snažili hrát v hlubokém obranném bloku před vlastní brankou a hodně zahuštovali střed hřiště. Pro nás to tedy znamenalo výrazně víc držet míč, roztahovat hru do šířky a využívat našich individuálních dovedností k obcházení soupeřů. Soupeře jsme téměř do ničeho vážnějšího nepustili a tak se hra odehrávala především na půlce hostů. Zaměření našich hráčů bylo hráčům Rousínova nepůjčit míč a to se v některých pasážích dařilo více, v některých méně.

Martin Pavel (trenér)

I.třída mladších žáků skupina A

1. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - TJ Tatran Rousínov U13

 

2. poločas utkání Žijeme Hrou U13 - TJ Tatran Rousínov U13

 

Sdílet na Facebooku