Starší žáci končí svou pohárovou cestu s Blanskem

Letošní pohárová cesta starších žáků končí na kopačkách FK Blansko. Do utkání hraném na kunštátském stadionu jsme nevstoupili dobře a brzy inkasovali. Povedlo se nám však záhy vyrovnat, kdy se za obranou hostů prosmýkl Filip Kříž a byl faulovaný. K exekuci přímého kopu se z hranice šestnáctky postavil Vláďa Němec a srovnal stav na 1:1. Bohužel v dalším průběhu prvního poločasu se nám další branku přidat nepodařilo. Úspěšní byly jen hosté z Blanska, kteří ještě 3x skórovali.

Po poločasové poradě jsme však nesložili zbraně a chtěli s výsledkem utkání ještě něco udělat. Díky zlepšenému pohybu, rychlému přistupování k hráčům soupeře se nám druhý poločas vydařil o poznání lépe. I přes zranění Němce, který nehrál celý druhý poločas byl náš herní projev výrazně lepší a povedlo se nám snížit. Ke konci utkání jsme již hráli na velké riziko což vedlo ke spoustě šancí našich, ale i soupeře. Zde se zaskvěl Maty Mihula v bráně, který několikrát střelce Blanska skvěle vychytal. Další branku se nám i přes to vstřelit nepodařilo a tak se s krajským pohárem loučíme. 
Loučíme se však se vztyčenou hlavou. Výkon ze druhého poločasu nechť je povzbuzením do dalších zápasů, které nás už brzy čekají. (Sobota 19.9. - Soběšice)

Žijeme Hrou - FK Blansko 2:4 (1:4)

Branky: Němec, Šulc

Za Žijeme Hrou nastoupili:
Mihula (GK), Ščučka, Doležal, Švábová V., Chmelíčková, Němec, Setnička, Šulc, Havelka, Kříž, Měcháček, Janoušková, Šínová, Havel O., Šulc

Více fotografií na sociálních sítích a fotogalerii Žijeme Hrou.
Autor fotografií: Karel Podsedník
 

Sdílet na Facebooku