Pohár mládeže 2021/2022 U12 - II. předkolo

Další úspěšné představení mají za sebou mladší žáci U12 na Pohár mládeže ve Ždáru nad Sázavou, kam se náš tým kvalifikoval po turnaji I. předkola z Mohelnice. Ve včerejším turnaji jsme změřili síly s následujícími týmy: TJ Svitavy, FC Žďas Ždár n. Sázavou, TJ Sokol Bedřichov, FOŠ Třebíč a 1.SC Znojmo. V konečném zúčtování jsme obsadili 5. místo.

"Na turnaji jsme se prenzetovali aktivní a živelnou hrou. Prosazovali jsme se fotbalovostí a snažili se vzniklé situace řešit konstruktivně a fotbalově. Principy na kterých pracujeme v trénincích v posledních měsících se objevily i na hřišti. Dokázali jsme si, že můžeme měřit síly i s velmi kvalitními týmy, které na turnaji hráli. V každém utkání jsme si vypracovali více brankových příležitostí a při shodně okolností mohly některé zápasy skončit v náš prospěch i výsledkově, což by mělo výrazně vliv i na celkové umístění. S prezentací našeho týmu a herním projevem na turnaji jsme však nadmíru spokojeni." zhodnotil trenér Martin Pavel.

Za ŽH U12 nastoupili:
Hruška (GK), Chmelíček, Šafář, Barták L., Doskočil A., Kubíček, Křivánek, Barták P., Bartáková T., Pernica, Kytner, Jurnečka

Více fotografií z turnaje na soc. sítích Žijeme Hrou.

Sdílet na Facebooku