Podzimní dohrávka ve Vyškově se starším žákům vydařila

FKD - Žijeme Hrou 1:6 (0:5)

Branky: 3x Doubek, Němec, Kotek, Doležal
Sestava: Tenora (GK), Sommer, Ščučka, Palme, Havel, Doubek, Němec, Setnička, Doležal, Kotek, Formánek, Kupsa, Knoflíček, Švábová, Jež

K dohrávce z podzimní části sezony jsme nastoupili proti Drnovicím (u Vyškova) na umělé trávě ve Vyškově. Hráči do utkání vstoupili velmi aktivně a s chutí. Výsledkem bylo vedení 2:0 ve 4.minutě zápasu. V prvním poločase nám velmi dobře fungovala rozehrávka od brankáře a rychlý přechod do útoku. Využili jsme soupeřovy vystoupené obrany a dali několik branek z protiútoku. Tolik nám ale nefungoval postupný útok a přechod přes soupeře ve střední části hřiště.

V druhém poločase jsme práci ve středu pole zlepšili a dařilo se nám zde držet míč, vyhrávat souboje a překonávat soupeře. Na druhou stranu jsme už ale nedokázali dotáhnout akce do gólového závěru a zejména v útočné třetině jsme nebyli dostatečně variabilní při nabíhání. Také proto jsme v druhém poločase přidali pouze jednu branku. Soupeř nám z ojedinělého útoku rovněž vstřelil jednu branku.

Utkání skončilo výsledkem 6:1 v náš prospěch. Nebýt mnoha neproměněných šancí, mohlo být skóre i vyšší. Jsme rádi, že jsme dobře vstoupili do jarní části soutěže a těšíme se na další utkání, které nás čeká v neděli 27.3. v 9:00 v Lysicích.

Jiří Vorlický ml. (trenér)

Sdílet na Facebooku