Parádní zakončení roku v podání týmů Žijeme Hrou

Starší přípravky se v sobotu zúčastnili trianglu hráčů U11 (ročníky 2011 a mladší) na ZŠ Janouškova v Brně.

Účastnící se týmy:

  • ČAFC Židenice
  • TJ Start Brno
  • Žijeme Hrou

Utkání 1x 18 minut, hráno dvoukolově.

"Pro naše hráče s talentovým potenciálem to byla skvělá utkání na závěr roku 2021. Proti nám pohybliví soupeři se snahou o fotbalové řešení situací. My jsme si rychle zvykli na tempo, dobře jsme reagovali a místy soupeře přehrávali. V uplynulém půlroce udělali naši kluci v tréninkovém a zápasovém procesu velký progres. A to především v reakčním chování, řešení herních situací v útočné fázi, ale i konstruktivitou v obranných činnostech. Naopak trpělivě je pořád potřeba prohlubovat všechny individuální herní činnosti, jemnou míčovou techniku a střelecké dovednosti." zhodnotil trenér Vladan Horák.

Mladší žáci se zúčastnili halového turnaje v Třebíči pro kategorii U12, tedy hráče ročníku 2010 a závěrečný turnaj roku 2021 se nám opravdu vyvedl. Oproti předchozímu turnaji v TCM v Brně, kde někteří hráči ze současného vyběru chyběli, se nám povedlo o poznání lépe převést věci jenž pilujeme v tréninkovém procesu také do utkání a halového turnaje. Velice se nám dařilo přečíslovat obranu soupeře, hrát kompaktně jako celý tým a také jsme velice dobře přepínali po ztrátách z útoku do obrany. Velkým posunem je také výrazně kvalitnější a odvážnější zakládání útoků od brankáře, tak i posunutí brakáře Vojty Hrušky výše za obranu směrem do pole. Odvaha při obcházení soupeřů se stala u našeho týmu již nedílnou součastí herního projevu. Dovolím si citovat jednoho z přítomných rodičů: "V posledním zápasu turnaje jsme k naší technické kvalitně přidali i velkou týmovou bojovnost všech hráčů, což jsem v naší hře v předešlém půl roce postrádal. Super výkon" zhodnotil Jan Křivánek.

Utkání se hrála 1x 15 min. a hrálo se dvoukolově. Utkali jsme se s následujcími týmy:

  • FC Slovan Havlíčkův Brod
  • 1. SC Znojmo
  • FŠ Třebíč 2010

V konečném pořadí jsme na turnaji obsadili 1. místo, uzavřel trenér Martin Pavel.

Starší žáci se v neděli zúčastnili Starez Cupu v Brně. Turnaj byl určen pro ročníky 2008. Náš tým se zúčastnil ve složení František Tenora, Marek Dočekal, Jakub Sommer, Dominika Švábová, Jan Formánek, Tomáš Setnička, Lukáš Doležal, Tomáš Kotek a Jan Fadrný.
Spolu s námi se turnaje zúčastnily týmy:

  • FŠ Třebíč
  • ČAFC Židenice 2011
  • FC Medlánky
  • FC Kuřim
  • FC Rosice
  • Tatran Kohoutovice

Celý turnaj se nesl v duchu fair-play a nutno říct, že všechny týmy předvedly kvalitní výkony. Co se týká našeho výkonu, byla spokojenost maximální, nicméně zaměření našeho týmu a hráčů bylo v průběhu celého turnaje hlavně na odvahu při zkoušení individuálních dovedností, herní činnosti jednotlivce a na týmovou součinnost. Snažili jsme se být celý turnaj dominantní na míči a řešit každou akci konstruktivně. Z pohledu trenéra je nutné říct, že i když je vždy co zlepšit, tento den se nám vydařil a spokojenost se všemi hráči byla na místě. V každém utkání jsme si drželi územní převahu a byli silní v držení míče. Není jediný hráč/ka, který/á by nezasloužil/a ocenění. Všem tedy patří dík a pochvala!

Výsledkově dopadl turnaj následovně:

Žijeme Hrou - FŠ Třebíč 2:0
Žijeme Hrou - Tatran Kohoutovice 3:0
Žijeme Hrou - ČAFC Židenice 3:4
Žijeme Hrou - FC Kuřim 2:1
Žijeme Hrou - FC Rosice 3:1
Žijeme Hrou - FC Medlánky 7:2

Skončili jsme na 1.místě o skóre před FŠ Třebíč a postupujeme ještě spolu s ČAFC Židenice 2011 do únorového finálového turnaje. Zakončil trenér Jiří Vorlický ml.

Sdílet na Facebooku