Okresní výběr starších přípravek na turnaji v Brně Bohunicích

V sobotu 3.12. proběhl v hale TJ Tatran Bohunice, „VIII.“ ročník mezinárodního halového turnaje „O pohár předsedy MěFS“ v kategorii starších přípravek, za účasti 7 družstev z OFS v rámci Jihomoravského kraje a jednoho zahraničního výběru ObFZ Bratislava. Turnaje se taktéž zúčastnil výběr U11 OFS Blansko včetně hráčů Žijeme Hrou. Do výběru byli nominováni 3 hráči. David Bárta, Štěpán Borek a Jan Novotný. Třetí v pořadí se bohužel musel pro nemoc z turnaje omluvit.

Teší nás, že o hráče Žijeme Hrou je v okresních i krajských výběrech velký zájem. Aktuálně za výběry OFS Blansko nastupuje nejvíce zástupců právě z našeho klubu. Moc nás zájem trenérů o naše hráče teší a jsme rádi, že se kluci i holky mohou výběrů účastnit. Pro ročník 2012 výběry tímto turnajem teprve začínají a mají všechno teprve před sebou. I tak však kluci na turnaji v Brně zanechali velmi dobrý dojem. David Bárta vstřelil 3 branky a Štěpán Borek jednu.

Výsledky OFS Blansko U11

Skupina A
MěFS Brno - OFS Blansko 6:3
OFS Blansko - OFS Vyškov 3:3
OFS Znojmo - OFS Blansko 2:4

Semifinále
ObFZ Bratislava - OFS Blansko 5:2

O 3. místo
OFS Brno - venkov - OFS Blansko 7:3

 

Výběr OFS Blansko tedy obsadil celkové 4. místo. Vítězem turnaje se stal výběr MěFS Brno, který ve finále porazil Bratislavu 5:0.

Děkujeme za reprezentaci a přejeme hodně úspěchů na dalších srazech a turnajích za OFS Blansko.

 

Další výsledky z turnaje najdete zde
https://fotbalbrno.cz/viii-rocnik-haloveho-turnaje-o-pohar-predsedy-mefs-vitez-obfz-bratislava/?fbclid=IwAR3ZzpW79A750NSWDarffbruxt1Og-Ukd8VuXTkMicMQBB91FzZkieNosq0

Sdílet na Facebooku