Neúspěšný víkend i pro mladší žáky

Žijeme Hrou – Tatran Kohoutovice 0:6 (0:1)

Sestava: Chytrý (GK), Havelka, Chmelíčková, Měcháček, Vokurka, Kazda, Španělová, Janoušková, Šulc, Prudký, Motyčka

V souboji s druhými Kohoutovicemi jsme se s kvalitou hostů dokázali vyrovnat pouze první poločas. Ve druhém už začal soupeř své šance proměňovat, což nám se nedařilo. Od většího brankového přídělu nás odvrátil vynikající výkon Adama Chytrého v bráně, který ke konci prvního poločasu dokonce chytil i penaltu s dorážkou. Kohoutovice nás svou kvalitou především ve druhém poločase přehrály, ale od lepšího výsledku nás dělilo především lepší proměňování brankových příležitostí.

Žijeme Hrou “B“ - FC Boskovice “B“ 2:4 (0:3)

Branky: Kovářová, Havel O.

Sestava: Mihula (GK), Kovářová, Zouhar, Janoušková, Vokurka, Španělová, Mikula, Havel O., Jonáš, Jančová, Šínová, Němec, Šulc, Botoš

Proti Boskovicím jsme do utkání nevstoupili vůbec dobře. Hned v první minutě jsme inkasovali vedoucí branku. Hrálo se vyrovnané utkání, ale v první půlce stříleli branky jen hosté. Od začátku druhého poločasu se nám povedlo Boskovice zatlačit na vlastní půlku a díky velké aktivitě, odvaze a herní chuti trojici hráčů z přípravek Vladík Němec, Ondra Zouhar a Ondra Havel byl rázem ve skóre pouze jednogólový rozdíl. Hra se následně přelévala ze strany na stranu až hosté využili jeden ze svých brejků a utkání rozhodli ve svůj prospěch v poměru 2:4.

Martin Pavel (trenér)

 

Sdílet na Facebooku