Nejen fotbalem živ je člověk...

... aneb naši mladí fotbalisté úspěšní i v atletických disciplínách.

Jmenovitě Dominik Šafář (r. 2010), aktuálně hráč mladších a zároveň i starších žáků, vybojoval umístění na stupních vítězů v běhu na 1000 m. V okresním kole Poháru rozhlasu v Blansku obsadil časem 3:18,68 min. třetí místo.
František Tenora (r. 2008) aktuálně hostující v dorostu FK Blansko, obsadil 4. příčku v běhu na 1500 m, časem 4:57,61 min.
ZŠ Kunštát obsadila ve starších žácích na stejném atletickém podniku, na okrese 5. příčku ve štafetovém běhu. Nebýt diskvalifikace brali by kluci bronz. 

Jmenovali jsme jen špičku ledovce a TOP výsledky našich mládežníků. Závodů se však účastnila celá řada hráčů a hráček Žijeme Hrou. Mimo jiných např.: Hruška V., Zunka K., Odehnal T., Pernica J., Danzinger, Bednář L., Formánek P., Slavíček P., Svoboda D., Barták P., Bílek M., Křivánek J., Tenora F., Němec V., Dočekal M., Setnička T., Doležal L., Melka M., Ščučka M., Halečková S., Švábová D.

Všem mladým sportovcům gratulujeme a máme radost, že naši mladí sportovci se účastní a jsou vidět na předních příčkách i ostatních sportovních aktivit než jen fotbalu. Děkujeme za reprezentaci a přejeme spoustu dalších sportovních úspěchů.

Sdílet na Facebooku