Mladší žáci zakončili úspěšně sezónu 2019 / 2020

Mladší žáci v sobotu zakončili sezónu 2019/2020 tím nejlepším možným způsobem. Po minulé neděli, kdy jsme v Ratíškovicích vybojovali 3. místo to dnes vyšlo ještě o dva stupýnky výše. V Blansku jsme patřili k nejlepším a zaslouženě vezeme domů zlaté medaile za 1. místo. Hrálo se systémem každý s každým a postupně jsme se střetli s následujícími soupeři: FK Blansko modrá, FK Blansko bílá, AFK Tišnov, RAFK Rajhrad, FC Medlánky, TJ Sokol Bystré. V deštivém turnaji jsme prohráli pouze první střetnutí s týmem Blanska těsně 2:1. V dalších utkáních jsme již soupeřům moc nedovolili a zbylé zápasy všechny vyhráli. 

Získali jsme také individuální ocenění. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen František Tenora. Nejlepší hráčkou našeho týmu byla zvolena Edita Setničková. Pro některé hráče, jako jsou Vladislav Němec, Matěj Ščučka, Ondřej Havel, Edita Setničková, Veronika Švábová, byl turnaj v Blansku rozlučkovou akcí za mladší žáky. V příští sezoně budou již pravidelně hrát na velkém hřišti za žáky starší. Tečka za kategorií mladších žáků to však byla nadmíru povedená. 

 

 

Za tým Žijeme Hrou nastoupili:
Tenora (GK), Němec, Ščučka, Setničková, Havel O., Fadrný, Setnička, Doležal, Kotek, Dočekal, Švábová V., Švábová D., Burian, Sommer, Formánek

Trenéři Martin Pavel, Jan Setnička

Sdílet na Facebooku