Mc Donalds cup mladších přípravek v Blansku

V pátek 3.5. se na umělé trávě v Blansku na Mlýnské konalo 1.kolo Mc Donalds cupu mladších přípravek za účasti i našich hráčů ze ZŠ Kunštát a ZŠ Lysice. Dokonce jsme se proti sobě utkali i v utkání ve skupině. Postupujícím do dalšího kola byla nakonec ZŠ Lysice. ZŠ Kunštát do dalšího kola nepostoupila. Utkání se hrála netradičně na polovinu velkého hřiště, kde hrají obvykle až kategorie mladších žáků na což nebyl nikdo z dětí zvyklý, protože svá utkání a tréninky absolvují na výrazně menším prostoru, který je pro tyto kategorie z hlediska individuálních herních činností lepší a efektivnější. Pro děti to však byla velká zkušenost a zkouška co za pár let mohou očekávat.

ZŠ Lysice reprezentovali: Král T., Šváb D., Kotlán V., Janča J., Křivánek J., Beneš O., Štěpánek L., Drábek F., Drábek V., Frauenberg O., Bárta D., Pavlů Š., Hrubý D., Šteffek D.

ZŠ Kunštát reprezentovali: Jurnečka Š., Barták P., Kovář N., Pavelka A., Hruška V., Bartáková T., Palme O., Svoboda D., Barták L., Gajda D., Formánek P., Kučírek M.

Za tým trenérů Martin Pavel

Sdílet na Facebooku