Letní fotbalové kempy Žijeme Hrou 2020 odstartovaly

V úterý 7.7. v Kunštátě odstartovaly letošní fotbalové kempy Žijeme Hrou 2020! Prvního kempu, který jsme vypsali dodatečně teprve koncem dubna, se zúčasnilo 22 hráčů. 

Kempy Žijeme Hrou mají od samotného vzniku hlavní téma a tím je rozvoj ORIGINÁLNÍHO nebo-li AUTENTICKÉHO HRÁČE. A tak jsme po úvodním seznámení přešli v tréninkovém procesu rovnou na jednotlivá stanoviště a hry s řešením konkrétních úkolů a herních situací. 
Témata a cíle, na které se kluci chtěli v tréninku zaměřit: čelní, boční a zádové překonávání soupeře, razance a technika zakončení, reakce po ztrátě míče. To vše a další činnosti se v souvislostech prolínaly všemi tréninky. Nechyběla také tradiční Liga Mistrů. Týmy složené z hráčů různých věkových kategorií se utkaly v soutěži, kde nerozhodují body do tabulky za vítězství. Mělo to velký náboj. V přednášce Mrg. Pavla Blahy se hráči také dozvěděli, jak by se měli správně stravovat a jak se protahováním a kompenzačními cviky starat o své tělo i mimo trénink.

Páteční typicky letní počasí nám umožilo také navštívit kunštátské koupaliště, které bylo již tradičně super. 

Všichni kluci se na kempu prezentovali velkou chutí a pozitivní energií. Obrovsky nás těší a motivuje, že k nám na 1. turnus přijeli mladí fotbalisté z různých koutů Jihomoravského kraje. A zpětná vazba od samotných hráčů?? Kluci by si pobyt na kempu klidně o pár dnů prodloužili. 
"Celý trenérský tým Žijeme Hrou vám děkuje za vynikající přístup ke všemu co jsme v průběhu týdne dělali. Přejeme pohodové léto všem" 

Více fotografiíí a videa najdete na Facebooku a Instagramu Žijeme Hrou.

 

Sdílet na Facebooku