Kemp v Brně - Žabovřeskách 25.8.

Poslední den na kempu v Žabinách nejdříve tréňové předvedli svou show v podobě tanečního vystoupení s názvem Marie a hned se šlo do akce! Skupinka Adama Smrčky trénovala brankářské dovednosti, s Pepou pokračoval freestyle a volná disciplína s míčem a třetí skupinku si zkusil vést nejmladší trenér v historii trenérství pan Martin Sýkora - 5let! Nutno podotknout, že to vzal tak zodpovědně, že i u oběda zaujal místo u trenérského stolu - protože je přece trenér!! Poté už Lukyn s Bodym vysvětlili podstatu psychomotorických her + nutnost důvěry při spolupráci a šlo se na ně! Děti měli spolupracovat ve dvojicích tak, aby po slepu dokázal vedený za signalizace vedoucího přejít z místa A do místa B. Vše se odehrávalo beze slov na předem dohodnuté signály:) odpoledne už nás čekalo společné setkání s rodiči, fotbálek a komunikace o tom, co se dělo na kempu a na jakých základech je kemp a spolek Žijeme Hrou postaven.
Dámám patřily květiny, rodinám poukaz do sauny 4COMFORT v Obřanech a dětem sladkosti a další drobnosti!

Děkujeme tímto dlouholetému partnerství s FC Svratka Brno, která nám pronajala areál, Michaele Durdové za domácí jídlo mající energii, správci Mojmíru Fojtovi, vedení 4COMFORT za poukázky do saunového světa, vám rodičům, protože od vašich dětí se my dospělí (trenéři) mnohému učíme!

Děkuji našemu týmu trenérů, díky nimž mohly být kempy takové, jaké si je budeme všichni pamatovat:
POTLESK!! Jiřímu Tichému, Radomíru Talafovi, Josefu Grůzovi, Lukáši Adamcovi, Kristýně Tomanové, Tomášovi Měchurovi, Adamovi Bodečkovi, Antonínovi Kachlířovi, návštěvám Adamovi Smrčkovi, Jakubu a Švejdovi, Jakubu Kolmačkovi, Ondřeji Zonygovi, Danielu Malůškovi, Janu Pluháčkovi a Jiřímu Mikerovi.

Přeji všechno všemu a všem!

Vladimír Bodeček

Sdílet na Facebooku