Jakub Křivánek nastoupil ve výběru Jihomoravského kraje

Jakub Křivánek hrající za mladší žáky Žijeme Hrou, nastoupil minulý týden (24. - 25. listopadu) za výběr Jihomoravského kraje kategorie U12. Na dvoudenním halovém turnaji "O pohár hejtmana kraje Vysočina" jenž se hrál v Třebíči, vstřelil Kuba 5 branek. Výběr našeho kraje ročníku 2011 obsadil v konkurenci kraje Vysočina, Pardubického kraje a Bratislavského fotbalového svazu celkové druhé místo.

Ondřej Šafránek - jeden z trenérů výběru JmKFS U12
" Zpětně se ještě musím vrátit k výběru JmKFS U12, který nás reprezentoval na turnaji O pohár hejtmana Vysočiny v mé rodné Třebíči. Kluci byli vybráni po maximálně KP a na turnaji zanechali výborný dojem, jak v Individuální herní kvalitě, týmovém herním výkonu tak zejména super partou, kterou kluci za dva dny vytvořili. Pro nás pro trenéry bylo super zjištění na jaké úrovni kluci jsou, za to patří obrovské poděkování trenerům kteří s kluky v mateřských oddílech pracuji. Z 6 utkání jsme pouze jedno prohráli a obsadili v silné konkurenci krásné 2. místo Děkujeme klukům za vzornou reprezentaci kraje!"

Gratulujeme Kubovi k povedené premiéře za Jihomoravský výběr. Děkujeme také za skvělou reprezentaci a přejeme spoustu dalších úspěchů.

Sdílet na Facebooku