Interní turnaj mladších žáků zahájil halové turnaje letošní zimy

V sobotu 18. listopadu proběhl v hale v Kunštátě interní turnaj mladších žáků. Proč interní? Účastnili se jej totiž jen hráči Žijeme Hrou. A turnaj jednoznačně předčil naše očekávání.

Ze vzájemných soubojů nebylo vůbec znát, že by se potkali kamarádi a spoluhráči, kteří spolu v průběhu roku trénují. Ba právě naopak a možná právě proto byly osobní souboje o to vyhecovanější a třaskavější. Žádný z týmů, jejichž názvy si hráči určili sami, nedal tomu druhému nic zadarmo. V osobních sobojích neustoupil nikdo ani o centimetr. Radost, tak i smutek ze vstřelených gólů byly tak emotivní, jako by se jednalo o mistrovství světa.

Z vítězství, které bylo neuvěřitelně těsné, jak by řekl klasik Jaromír Bosák, doslova o prsa korejské ženy, se radoval tým Katalánské paštiky. O prvenství v turnaji po shodném počtu bodů, tak i stejného vzájemného zápasu, který se hrál 2x, nakonec rozhodlo lepší skóre. Vítězný tým tak vyhrál jen o jeden vstřelený gól. Na druhém místě skončil FK Hobit. Ze třetíto místa se radovali Řízečci a čtvrtí v pořadí byli Žraloci. Na vítěze čekala malá sladká odměna a oslavy prvenství tak mohly propuknout naplno.

Turnaj v následujícím období uričtě zopakujeme. Hráči už se tak mohou těšit na odvety.

Konečné pořadí jednotlivých týmů:

  1. Katalánská paštika  10b ... skóre 10:7
  2. FK Hobit                     10b ... skóre 6:4
  3. Řizečci                         9b ... skóre 6:11
  4. Žraloci                        5b ... skóre 6:6

 

Martin Pavel (trenér ml. žáků)

Sdílet na Facebooku