Fotbalový turnaj žen patřil k ozdobám letošní halové sezóny

V neděli 13. února ve sportovní hale Svitávka uspořádalo Žijeme Hrou turnaj žen. Ženský fotbal se v posledních letech stal celosvětově populárním sportem. Velmi nás těší, že i v České republice je tato oblíbená branková hra na vzestupu a zejména v přípravkových a žákovských kategoriích hraje fotbal více a více dívek. I náš fotbalový klub Žijeme Hrou se k myšlence ženského fotbalu hrdě hlásí a bylo nám ctí tuto akci uspořádat.

Na turnaji se představily týmy:

  • TJ Sokol Mostkovice
  • SK Fotbalová škola Třebíč
  • SK Protivanov
  • SKPSlovan Moravská Třebová
  • TJ Slavoj Třešť
  • SKPŠ Praha

Všechny ženské fotbalové kluby se v turnaji prezentovaly velmi vyspělými a fotbalovými výkony. K vidění bylo spoustu výborných individuálních výkonů, kombinačních akcí a nechybělo ani koření fotbalu – góly. Velmi si ceníme toho, že se celý turnaj odehrával ve velmi pozitivní soutěživé atmosféře a přátelském Fair play prostředí.
O první místo se utkaly týmy SKPŠ Praha a TJ Slavoj Třešť. Po tomto vzájemném zápase se z celkového vítězství zaslouženě radovaly fotbalistky SKPŠ Praha.

Nejlepší hráčkou celého turnaje byla vyhlášena Štěpánka Lukešová z SKPŠ Praha.
Nejlepší brankářkou se stala Marie Fatrdlová ze Slavoje Třešť.

Organizátoři turnajů Žijeme Hrou děkují všem fotbalistkám za předvedené výkony a trenérům za ukázkové vedení svých týmů. Budeme se těšit příští rok na viděnou.

Konečné pořadí:
1. SKPŠ Praha
2. TJ Slavoj Třešť
3. SKP Slovan Moravská Třebová
4. TJ Sokol Mostkovice
5. SK Protivanov
6. SK Fotbalová škola Třebíč

Sdílet na Facebooku