Fotbalový kemp v Kunštátě 2020 - 3.turnus

V pořadí 3. turnus letošních letních kempů Žijeme Hrou odstartoval v pondělí 20. července v Kunštátě. Zájem o účast na tomto pobytovém kempu byla opravdu veliká. Kapacita byla naplněna dlouho dopředu a tak jsme spoustu zájemců museli odmítat. Na zahájení jsme se sešli v počtu 46 dětí, což je letos prozatím nejvíce. 

Po úvodním seznámení a vyřešení všech organizačních záležítostí jsme se hned ponořili do tréninku. Rozděleni do jednotlivých skupin a stanovišť jsme procházeli mnoha tématy jako jsou: překonávání prostoru a soupeře, hra v podčíslení a přečíslení, výběr místa a aktivní přebírání míče, čelní a boční obcházení soupeře. Nechyběl ani rozvoj střeleckých dovedností, individuální míčová technika, změny směru, nácvik řetězců kliček a reakcí v herních situacích. 

Naše plány nenarušilo ani úterní deštivé počasí. Úkryt jsme nalezli v tělocvičně, kde tak mohla proběhnout komplexní aktivace pomocí obratnostních, silových a rychlostních cvičení. Nechyběla ani tradiční LIGA MISTRŮ, která v pátek vygradovala do neskutečných soubojů. Musíme u kluků a holek ocenit velkou kreativitu při tvorbě názvů jednotlivých týmů.

Týmy v naší LIZE MISTRŮ:
 Špinavé princezny 
 FC hráči z Česka 
 FC Bombíci 
 FK Nefaulujeme 
 Létající Vazouni 

Středeční den jsme vyrazili za aktivní regenerací na oblíbené kunštátské koupaliště. Kluci a holky si aktivity na koupáku perfektně užili. Nechyběl ani večerní relax u promítání oblíbených filmů. Zde se také vytvořila nová, téměř mýtická, postava našich kempů Orel Vazoun

 

 

Na závěr kempu jsme měli přednášku od Mgr. Pavla Blahy na téma "Strava mladého sportovce". Načerpali jsme se spoustu zajímavých informací. A už přišlo na řadu slavností zakončení a loučení.

Celý týden utekl jako voda, ale to tak je, když jsi ve výborné společnosti. Bylo nám s Vámi se všemi strašně fajn. Pokud i Vy jste odjížděli spokojení, budeme doufat, že i za rok touto dobou se setkáme na našem kempu. Děkujeme všem holkám a klukům za to, že jste s námi celý týden ŽILI HROU!!!  S pozdravem realizační tým trenérů. 

 

Více fotografiíí a videí naleznete na faceboku a instagramu Žijeme Hrou.

Sdílet na Facebooku