Dorost vydřel výhru s Knínicemi

FK Kunštát / Žijeme Hrou – TJ Malá Haná Knínice 2:1 (1:1)

Branky: Petrželka (5. min.), Konečný (84. min.)

Sestava: Baňa (GK), Loubal (56. min.), Kleveta L., Konopáč (46. min.), Janků, Novotný, Kovář, Bělehrádek, Konečný, Kleveta J. (90. min.), Petrželka (58. min.)

Náhradníci: Měcháček (58. min.), Chmelíček (46. min.), Janoušek (90. min.), Vítek (56. min.)

Dnes se nám po fotbalové stránce příliš nedařilo, ale i tak jsme dnes dokázali zvítězit. Každý zápas je jiný a ne vždy je podle představ jak trenérů, tak jednotlivých hráčů. Dnes se nám nedařila rozehrávka, dlouho jsme zbytečně drželi míč, nebo naopak jsme jej nedokázali udržet, až docházelo ke ztrátě a následnému přečíslení. To, že se vždy nedaří, se prostě stává. Někdy je to tak, že čím víc se snažíš, tak o to víc to nejde.

Začátek jsme neměli vůbec špatný. Brzy se nám z rohu, díky Jakubovi Petrželkovi podařilo skórovat. Potom jsme ustrnuli, obdrželi gól na 1:1 a přestalo se dařit. Přesto jsme byli stále trpěliví a posledních 15-20 minut dostávali soupeře pod tlak a po skvělé akci Radka Janků, který vynikající finální přihrávkou poslal Jirky Konečného do samostatného náběhu, se nám podařilo podruhé skórovat a konec zápasu jsme si už pohlídali. 
Opět se výborně předvedli kluci ze starších žáků, kteří nám svými skvělými výkony pomohli zlepšit hru. Nemluvě o tom, že dnešní původní stoper Dominik Baňa se bez okolků převlékl do brankářského a šel chytat.

Zdeněk Burian (trenér)

Sdílet na Facebooku