Další domácí zápasy žáků, tentokrát proti Modřicím

Starší žáci - MFK Modřice 0:6 (0:3)

Sestava: Tenora (GK), Švábová V., Ščučka, Dočekal, Havel, Knoflíček, Němec, Setnička, Kotek, Doležal, Formánek, Pernica, Brož, Sommer, Švábová D.

Zápas s Modřicemi byl pro nás další zkouškou. Nastoupil proti nám poprvé tým, který byl silnější v individuálních činnostech. V předchozích zápasech často rozhodovala fyzická vyspělost protihráčů, tentokrát ta technicko – taktická. Modřice velmi dobře drželi míč a dokázali si vytvořit několik šancí. I tak v tomto zápase naše obrana hrála velmi zodpovědně a až na dvě chyby byla trochu oříškem pro jinak velmi kvalitní tým Modřic. Zápas skončil 6:0 pro soupeře, který suverénně vede tabulku se skórem 46:2. Mrzí nás, že z nemnoha šancí, avšak tutových, jsme nepřidali alespoň jednu branku do soupeřova inkasovaných.

Jiří Vorlický ml. (trenér st. žáků)

 

 

 

 

 

Mladší žáci - MFK Modřice 2:1 (1:1)

Branky: Kotek, Brož
Sestava: Hruška (GK), Kubíček, Chmelíček, Šafář, Brož, Halečková, Kotek, Janča Jar., Křivánek, Pernica, Štěpánek, Zunka

V utkání jsme inkasovali jako první, když soupeř vystihl naši špatnou rozehrávku od branky. Dále jsme však pokračovali v aktivní hře a snažili se držet míč s využitím šířky hřiště. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat. Branku vstřelil Tomáš Kotek. Do druhé půle jsme také vstoupili aktivně a snažili se soupeře vysoko napadat. I přes šance na obou stranách přišla branka až v závěru kdy se prosadil po průniku Toma Kotka, který dával míč ve vápně pod sebe, Matěj Brož. V závěru ještě vychytal hostující ránu do horního rohu branky skvěle Vojta Hruška. Zasloužené vítězství našeho týmu po jednom s nejvydařenějších výkonů podzimu. 

Martin Pavel (trenér ml. žáků)

 

 

 

 

Sdílet na Facebooku