Další anglický týden začali žáci proti Bohunicím

Starší žáci

Žijeme Hrou - Bohunice / Starý Lískovec 3:2 (2:0)

Sestava: Sýs (GK), Hoch (GK), Španělová, Beneš, Macháček F., Houdek, Tobiáš, Valenčík, Kazda, Tesař, Motyčka, Kraut, Různar, Havel J., Mikula, Kazda, Chytrý

Branky: 2x Chytrý, Kazda

Utkání proti soupeři z Brna bylo z počátku vyrovnané se šancemi na obou stranách. Chtěli jsme navázat na zápas v Pohořelicích častou střelbou a včasným napadáním rozehrávky soupeře, což se také dařilo. Pochválil bych také hráče za snahu o konstruktivní rozehrávku i v težkých situacích kolem naší branky a pod tlakem protihráčů. Soupeř nás v první půlce vylekal 2 - 3 obrovskými šancemi. Rychlé protiútoky, ale hostující hráči v branky neproměnili. V proměňování šancí jsme my naopak byly efektivnější. Honza Tobiáš napřáhl z hranice pokutového území a krasnou ranou trefil jen břevno. Z dorážky se však ve vápně nejlépe zorientoval Adam Chytrý a střelou od tyče do brány nedal brankáři šanci. Další branku přidal Kuba Kazda, krásnou střelou z dálky do šibenice. Druhý poločas jsme začali lépe a hned v první minutě využil zaváhání hostujícího brankáře, kterému vypadl míč z rukou opět Adam Chytrý. Soupeři se povedlo následně korigovat na 3:1 V dalším průběhu utkání už jsme měli hru pod kontrolou a vstřelili i další branku Petrem Valenčíkem, kterou však rozhodčí neuznal. Minutu před koncem hosté vstřelili i svou druhou branku, ale upravili skóre už jen na konečných 3:2.

 

Mladší žáci

Žijeme Hrou - Bohunice / Starý Lískovec 0:8 (0:2)

Sestava: Mihula (GK), Havelka, Šulc, Prudký, Kytner, Němec, Havel O., Ščučka, Fadrný, Doležal, Měcháček, Zouhar

Poučná a zasloužená porážka pro náš mladý tým. První poločas byl ještě vyrovnaný, ale ve druhém nás fyzicky vyspělejší soupeř předčil v důrazu v osobních soubojích a místy i kombinačně. My jsme zbytečně ztráceli míče a všechny naše šance skončili na skvěle chytajícím hostujícím brankáři. 

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku