Bruslení ZŠ Svitávka s pohádkovým překvapením

V pátek organizovala ZŠ Svitávka poslední bruslení pro žáky prvního stupně roku 2021. Trenéři a trenérky fotbalového klubu Moravan Svitávka, který od letošního léta plně spolupracuje s Žijeme Hrou, se rozhodli dětem, po domluvě s ředitelem školy Mgr. Alešem Antlem uspořádat malé překvapení.

Na zimní stadion v Boskovicích dorazily dva autobusy nic netušících dětí s pegagogickým doprovodem. Jaké překvapení pro všechny přítomné bylo, když se při vstupu na ledovou plochu již mezi mantinely na bruslích proháněly pohádkové postavy z TV. Shrek, Lev, Spongebob, Hvězdice Patrick, pan Krabs nebo velký červený Mrož. Děti byly nadšené, že si mohou zabruslit se svými hrdiny z animovaných pohádek. Z počátku nikoho z trenérů pod maskami a kostými nepoznaly ani přítomné paní učitelky. Všichni se mohli jen domnívat kdo se pod maskou skrývá. Až závěrečné odmaskování odhalilo skutečnou identitu všech trenérů. A reakce dětí? Prý nejlepší bruslení...
Překvapení tedy vyšlo na jedničku. Začátkem roku organizuje ZŠ Svitávka plavání v Městských lázních Boskovice. Že by se v bazénu objevily i nějaké akvabely?? 

Za maskovaný trenérský tým Martin Pavel     

Sdílet na Facebooku