Anglický týden se žákům vydařil herně i výsledkově

Ve středu jsme na lysickém stadionu porazili B tým z Vyškova posílený i o hráče prvního týmu těsně 2:1. Obě branky jsme vstřelili v prvním polačase, který byl z naší strany jasně lepší. Ve druhém jsme ukázali velkou touhu po vítězství a odbojovali jsme zápas až do konce. To vše podpořeno jistými zákorky brankáře Mihuly. V sobotu jsme v Kunštátě stejným výsledkem porazili Rájec-Jestřebí. V obou utkáních nás nezlomila ani první inkasovaná branka a nepříznivé skóre. Vždy se podařilo výsledek otočit. V sobotním zápase mohl být rozdíl dokonce i vyšší, kdybychom proměnili alespoň z půlky naše vyložené šance.

Starší žáci - MFK Vyškov B 2:1 (2:1)
Branky: Fadrný, Kotek

Starší žáci - Rájec-Jestřebí/Ráječko 2:1 (1:1)
Branky: 2xFadrný

Úspěšný týden mají za sebou také mladší žáci, kteří si proti Vyškovu a Rájci Jestřebí s chutí zastříleli. V prvním utkání velký rozdíl zapříčinil Honza Fadrný, který díky svým individuálním schopnostem nastřílel 6 branek. V sobotním utkání přišli na řadu i další hráči, kteří se střelecky prosadili a hosty z nedalekého Rájce - Jestřebí jasně přehráli. 

Mladší žáci - MFK Vyškov B 8:1 (4:0)
Branky: 6xFadrný, Setnička, Doležal

Mladší žáci - Rájec-Jestřebí/Ráječko 13:1 (7:0)
Branky: 4x Doležal, 3x Dočekal, 2x Setnička, 2x Janča David, Janča Jakub, Formánek

FC Boskovice B - Mladší žáci C 1:4 (0:0)
Branky: 4x Formánek

Lipovec/Ostrov - Mladší žáci B 4:6 (3:4)
Branky: 5x Doležal, Janča David

Úspěšné utkání má za sebou také druhý tým starších žáků, tentokrát složený pouze z děvčat. Jedinou výjimkou byl v bráně chytající Mikeš Kryštof. O výhře našeho týmu se rozhodlo ve druhé půli kdy dvě branky vstřelily Sára Chmelíčková a Edita Setničková.

Lipovec/Ostrov - Kotvrdovice/Žijeme Hrou 0:2 (0:0)
Branky: Chmelíčková, Setničková

Sdílet na Facebooku