7 kulí v jedovnické brance

SK Jedovnice - Starší žáci 0:7 (0:2)
Branky: 4x Fadrný, Němec, Kotek, Havel

Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a hned od počátku si vytvářeli velké šance. Dařili se nám průnikové přihrávky za jedovnickou obranu a také mezihra ve středu pole. Bohužel se nám zpočátku nedařilo tutové šance proměnit až to odšpuntoval Vladislav Němec svým parádně zahraným přímákem. Poté jak kdyby bylo kouzlo domácího brankáře prolomeno a svou převahu jsme přetavili i ve větším rozdílu ve skóre.

 

 

SK Jedovnice - Mladší žáci 3:9 (1:6)
Branky: 2x Kotek, 2x Doležal, 2x Janča D., Fadrný, Setnička, Formánek

Jak napovídá skóre utkání soupeře jsme technicky i kombinačně přehráli. Největší rozdíl byl ve hře středové řady, kde nejvíc vynikal Tomáš Kotek, Lukáš Doležal a Tomáš Setnička. Dařilo se také přenášet hru z jedná strany na druhou. Domácí v závěru korigovali dvěma brankami na konečných 3:9.

 

Další zápasy mají za sebou také B a C tým mladších žáků, kteří hráli v sobotu na kunštátském stadionu paralelně na dvou hřištích. V zápase proti Kořenci po vyrovnaném prvním poločase, rozhodovala druhá půle, kdy hosté odpadli a my jsme přidali dalších 5 branek. V zápase proti Sloupu/Šošůvce se nám nepodařilo zachytit první poločas a kvalitní soupeř si již skóre, ač jsme mocně finišovali, pohlídal. 

Mladší žáci B - TJ Sokol Kořenec 6:1 (1:1)
Branky: 2x Janča D., 2x Pavelka, Hradecký, Skoupý

Mladší žáci C - Šošůvka/Vysočany 4:7 (1:4)
Branky: 2x Formánek. Tenora F., Jež

Sdílet na Facebooku