1. společenský ples Žijeme Hrou

V tom nekonečném seriálu tréninků, turnajů, zápasů, kempů a soustředění jsme konečně mohli uspořádat akci i pro dospělé. Již před pěti roky zazněla, z úst jednoho ze zakladatelů Žijeme Hrou Aleše Odehnala, myšlenka uspořádat ples. 1. společenský ples Žijeme Hrou se tak stal realitou v sobotu 7. 3. 2020 v krásných prostorách  Lidového domu v Lysicích.

Celým večerem od mikrofonu provázeli moderátoři Pavel BlahaPavlem Doleželem, kteří také k úvodním slovům vyzvali člena výkonného výboru Žijeme Hrou Jiřího Vybírala. Ten přivítal všechny hosty a slavnostní večer oficiálně zahájil. Připravena byla také velmi bohatá malá i velká tombola, kde si mimo jiné šťastlivci odnesli LCD televizor, kávovar, tablet, ale také poukazy na sportovní vybavení, či stolní fotbálek. V neposlední řadě také zastřeleného kance myslivci ze Stěchova, který byl v tombole výstavní trofejí. Dary věnovali partneři, sponzoři, příznivci a rodiče dětí ze Žijeme Hrou. Moc Děkujeme. 

K poslechu a tanci hrála ve vysokém tempu hudební skupina SPRINT s frontmanem  Martinem Hasoňem. Kapela z okolí Blanenska, kterou těší bavit lidi kolem nás, hrála zejména české rytmické skladby. A je třeba říci, že velice líbivě.

V nabitém večeru se také našel prostor pro dvě vystoupení kouzelníka Radka Vylíčila, který dovedl nejednoho přítomného diváka v úžas ze svých triků a kouzel.

Nebyl by to ples fotbalového klubu, kdyby nedošlo na samotný fotbal. Ve velmi bujaré náladě přišel po půlnoci čas na fotbalové disciplíny jako je vedení míče a střelba na branku. Čehož se s velkou parádou až na výjimku zhostily příslušnice něžného pohlaví. Nejednoho přítomného fotbalistu tak přesvědčily o svém fotbalovém umu.

Zaplněný Lidový dům se dále výborně bavil do pozdních ranních hodin.

S ohledem na nespočet pozitivních ohlasů, si dovolíme tvrdit, že se ples velice vydařil. Velké poděkování patří hlavnímu organizátorovi Břeťovi Šulcovi, který si největší penzum práce vzal na sebe a dále poděkování míří všem, kteří se na organizaci plesu jakýmkoliv způsobem podíleli. Nelze ještě jednou nepoděkovat všem subjektům za příspěvky do plesové tomboly, která byla velmi bohatá.

Děkujeme a těšíme se zase za rok 6. března 2021 na viděnou.

 

Více fotografií, které po celý večer nafotil Libor Knoflíček, najdete na facebooku Žijeme Hrou.

Sdílet na Facebooku