Mladší žáci zakončili halovou sezónu turnajem v Kunštátě

V sobotu 10.3. jsme v Kunštátské sportovní hale pořádali letos druhý halový turnaj Žijeme Hrou mladších žáků. Turnaje se zúčastnily kromě domácího týmu také následující mužstva:

SK Moravan Svitávka
TJ Malá Haná Knínice
TJ Sokol Olomučany
TJ Tatran Bohunice
Kotvrdovice dívky

Všechny zápasy byly velmi vyrovnané a o vítězi rozhodovaly většinou maličkosti. I mužstvo dívek se chlapeckých týmů vůbec nezaleklo a byly pro kluky nepříjemným a důrazným soupeřem. Dívky z Kotvrdovic doplnila i naše děvčata a to: Veronika Španělová, Sára Chmelíčková, Lucie Janoušková, Petra Šínová a Jolana Jančová. Naši brankáři Matyášové Mihula a Měcháček si kromě zápasů za tým Žijeme Hrou zachytali i za tým Svitávky. Na to, že by si někdo nezahrál si tedy opravdu nemohl nikdo stěžovat, ba naopak.

Sestava týmu Žijeme Hrou: Měcháček, Mihula, Kazda, Jonáš, Vokurka, Šulc, Havel, Mikula, Holcner, Havelka
 

Sobotní halový turnaj byl letos poslední akcí, kterou jsme absolvovali v prostorách tělocvičny. V neděli už nás čekala v krásném jarním počasí, venkovní prověrka na umělce v Boskovicích proti domácímu týmu. Z počátku bylo vidět, že domácí Boskovice jsou přece jen na venkovní hřiště zvyklejší, ale postupem času se začala hra vyrovnávat a i našim hráčům se ke konci už dýchalo a běhalo lépe než v úvodu. Následující týden se už i s tréninky přesuneme na venkovní hřiště, abychom se co nejrychleji adaptovali na venkovní prostředí.

 

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku