Forma dorostenců letí vzhůru

FK Kunštát / Žijeme Hrou – Bučovice / Letonice 4:0 (1:0)

Branky: Konečný (30. min.), Kovář (60. + 83. min.), Bělehrádek (71. min.)

Sestava: Holík (GK), Konopáč, Kleveta L., Baňa, Loubal, Novotný, Kovář, Bělehrádek, Konečný, Kleveta J. (85. min.), Petrželka (65. min.)

Náhradníci: Janoušek (85. min.), Chmelíček (65. min.)

Dnes jsme nastoupili proti kvalitnímu a v osobních soubojích velice důraznému soupeři. Prvních patnáct minut jsme se s touto hrou soupeře nedokázali příliš srovnat. Po půlhodině hry se nám podařilo, po nádherné fotbalové akci, Jirkou Konečným skórovat. I když jsme měli v prvním poločase více šancí, další jsme neproměnili. Hra byla více méně vyrovnaná. Do druhé půle jsme ovšem nastoupili jako úplně jiné mužstvo. Byli jsme všude včas, hrál do šířky, podstupovali aktivně osobní souboje a soupeře jsme jednoznačně přehráli ve všech činnostech. Díky naší aktivitě jsme kopali několik standartek, které se ve dvou případech podařilo Michalu Kovářovi nádherně proměnit. Čtvrtým gólem pojistil výhru zkušeně Tom Bělehrádek, díky vynikající samostatné akci Kuby Loubala s perfektní finální přihrávkou. Potěšilo nás i vyjádření hostujícího trenéra, který se po zápase vyjádřil, že jsme byli nejlepší a nejfotbalovější tým této soutěže.

Děkujeme všem za přístup a plnění úkolů v zápase. Jsme rádi, když vidíme po takovém zápase na tvářích hráčů radost ze hry a individuální spokojenost s vlastním výkonem.

Jaroslav Sedláček, Zdeněk Burian (trenéři)

Sdílet na Facebooku